Montagehandleiding – Mini (duo) rolgordijn met kleefmontage

Ben je van plan om je (duo) rolgordijn te monteren met behulp van kleefmontage? In deze blog vertellen wij je stap voor stap hoe je jouw (duo) rolgordijn moet bevestigen om te zorgen dat deze stevig vast zit. Eventueel kun je de montagehandleiding downloaden en uitprinten om het montageproces soepel en snel te laten verlopen.

Stap 1: Klik het rolgordijn in de montagesteun

Klik het rolgordijn in de montagesteun.

Stap 2: Plak de dubbelzijdige tape tegen de kleefdrager

Nadat je het rolgordijn hebt vastgeklikt in de montagesteun, plak je het dubbelzijdige tape tegen de kleefdrager. Let op: haal niet direct alle beschermlagen van de tape af, dit wordt later tijdens de montage gedaan.

Stap 3: Schuif de kleefdrager aan de montagesteun

Schuif de klemdrager in de achterkant van de montagesteun. Zorg dat de kant met de beschermlaag aan de buitenkant zit. Dit is namelijk de kant die tegen het kozijn wordt geplakt.

Stap 4: Pel de beschermlaag van de dubbelzijdige tape af en postioneer de kleefdrager

Haal de beschermlaag van de klemdrager af. Kijk waar het rolgordijn moet komen te hangen. Plak vervolgens de kleefdrager op het kozijn. Druk deze stevig aan voor ten minste 30 seconden om er zeker van te zijn dat de kleefdrager goed vast zit.

Stap 5 (optioneel): Plaats de kleefdrager

Plaats de kleefdrager recht onder de zijgeleiding. Haal het koord door de kleefdrager en plak deze vast.

Vragen of adviezen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit blogbericht of kun je wel wat advies gebruiken over het monteren van gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag met al je vraagstukken.

Contact
Download hier de montagehandleiding

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.