Montagehandleiding – Plissé met greep met QuickFit montageprofielen

Ben je van plan om je plissé gordijnen te monteren met behulp van QuickFit montageprofielen? In deze blog vertellen wij je stap voor stap hoe je jouw plissé gordijn moet bevestigen om te zorgen dat deze stevig vast zit. Eventueel kun je de montagehandleiding downloaden en uitprinten om het montageproces soepel en snel te laten verlopen.

Stap 1: Schuif de montagesteunen en de afdekdopjes in het profiel

Schuif de montagesteunen vast in het profiel. Na het bevestigen van de montagesteunen kun je de afdekdopjes in de zijkant van het profiel schuiven.

Tip!

Wil je meerdere profielen naast elkaar plaatsen? Laat dan de afdekdopjes uit het profiel weg.

Stap 2: Reinig de ondergrond

Maak de te beplakken ondergrond grondig schoon met het meegeleverde schoonmaakdoekje.

Stap 3: Positioneer het profiel

Haal een klein stukje van de beschermlaag af van het dubbelzijdige tape. Positioneer vervolgens het profiel zoals is opgemeten en druk deze aan. Haal vervolgens de rest van de beschermlaag eraf.

Stap 4: Laat het profiel hechten en haak het plissé gordijn in de steunen

Voor de hechting van het profiel is het belangrijk dat je minimaal 12 uur wacht voordat je het plissé gordijn bevestigt aan het profiel. Wanneer het profiel minimaal 12 uur heeft gehecht, kun je de plissé gordijnen aan de steunen vastmaken met behulp van het schroefje.

Download hier de montagehandleiding

Vragen of adviezen?

Heb je nog vragen naar aanleiding van dit blogbericht of kun je wel wat advies gebruiken over het monteren van gordijnen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan voor je klaar en helpen je graag met al je vraagstukken.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.