Alle 4 resultaten

Klemdragers voor draai-/kiepramen

Met de QuickFit klemdragers van Trisq.nl kun je je nieuwe raamdecoratie aan je draai-/kiepramen bevestigen zonder hierin of in je kunststof kozijnen te hoeven boren. Ze zijn geschikt voor alle kunststof kozijnen en vrijwel alle aluminium kozijnen, die je op deze manier mooi schadevrij kunt houden. Daarnaast heb je door het gepatenteerde ECO dichtingsrubber ook nog eens (vrijwel) geen isolatieverlies!
Vertel mij meer over QuickFit en KlemFix >

  • Monteren zonder schroeven
  • Zeer degelijke kwaliteit
  • Uniek concept!
  • Voordelig geprijsd

 

Zeer degelijke kwaliteit

De QuickFit klemdragers zijn uniek en van zeer degelijke kwaliteit. Ze worden namelijk volledig gemaakt van metaal en zijn daarom ontzettend stevig. Hierdoor hebben ze een bijzonder lange levensduur en zullen ze jouw raamdecoratie heel goed kunnen ‘vasthouden’. Zo hoef jij geen gaten te boren in je kozijnen en kun je alsnog zorgeloos genieten van prachtige raamdecoratie!

 

Gemakkelijk aan je ramen klemmen!

De klemdragers kun je heel gemakkelijk gebruiken. Je klemt jouw klemdragers namelijk simpelweg vast op jouw draai-/kiepraam, met een gewenste tussenafstand. Omdat de klemdragers een traploos instelbaar bereik hebben, zijn ze geschikt voor draai-/kiepramen met een aanslagdikte van 3 tot 24 mm of 4 tot 25 mm (afhankelijk van het type klemdrager). Vervolgens monteer je jouw raamdecoratie aan de klemdragers!

 

Schadevrij!

Door gebruik te maken van onze unieke klemdragers, hoef je niet in je kunststof of aluminium kozijnen te boren. Je nieuwe raamdecoratie wordt namelijk eenvoudig aan je draai-/kiepramen geklemd. En je kunt de klemdragers ook weer verwijderen in een handomdraai. Zo blijven je kozijnen dus altijd schadevrij! Dat is natuurlijk altijd ideaal, maar al helemaal als je in een huurhuis woont en niet in de kozijnen mag boren!

 

ECO-rubber

We horen het je haast denken: maar als ik de klemdragers op mijn draai-/kiepraam bevestig, dan wordt het rubber zeker ook dichtgedrukt en heb ik een ‘gat’ in mijn isolatie? Dat klopt, maar dat gat wordt opgevuld door het unieke ECO-rubber dat aan de universele, jaloezie en spandraad klemdragers zit. Hierdoor heb je een haast verwaarloosbaar isolatieverlies van slechts 2%.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.