Alle 5 resultaten

Montageprofielen voor vaste ramen

Met de QuickFit montageprofielen van Trisq.nl bevestig je je nieuwe raamdecoratie gemakkelijk zonder hierbij schroeven te hoeven gebruiken. Je plakt simpelweg het profiel op je kunststof kozijn, wacht 12 uur, en monteert hier vervolgens je nieuwe plissé gordijnen of jaloezieën aan! Ga je verhuizen of wil je het profiel om een andere reden weer weghalen? Dat kan altijd! Zo blijven jouw kozijnen volledig schadevrij.
Vertel mij meer over QuickFit en KlemFix >

  • Monteren zonder schroeven
  • Zeer degelijke kwaliteit
  • Uniek concept!
  • Voordelig geprijsd

 

Zeer degelijke kwaliteit

Onze unieke QuickFit montageprofielen zijn van zeer degelijke kwaliteit. De metalen profielen zijn enorm stevig en hebben daarom een ontzettend lange levensduur. Daarnaast kunnen ze door de goede kwaliteit ook flink wat kracht weerstaan (mits ze correct geplaatst worden), waardoor jouw nieuwe jaloezieën of plissé gordijnen altijd goed op hun plek blijven hangen.

 

Eenvoudig te monteren

De montageprofielen zijn heel eenvoudig te monteren. Het enige dat je hoeft te doen is: de ondergrond (je kunststof kozijnen) reinigen met het meegeleverde doekje, het profiel op je kozijn plakken, 12 uur wachten zodat het profiel goed kan hechten, en vervolgens kun je jouw nieuwe raamdecoratie aan de profielen bevestigen! Makkelijker kunnen we het haast niet maken.

 

Schadevrije kozijnen

Het grote voordeel van onze unieke montageprofielen is dat je kozijnen volledig schadevrij blijven. Je hoeft geen gaten te boren, want je plakt het hele profiel gemakkelijk op het kunststof. Zelfs als je het profiel weer wilt verwijderen zal je zien dat er geen plakresten achterblijven. Zo verkeren je kozijnen altijd in perfecte toestand. Ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld in een huurhuis woont en niet in de kozijnen mag boren!

 

Instructievideo’s

We hebben net gezegd dat we het haast niet makkelijker kunnen maken, maar dat hebben we gelogen. Met onze instructievideo’s wordt het namelijk nóg makkelijker om jouw montageprofielen en raamdecoratie te bevestigen. Bekijk de video’s op de productpagina’s van de montageprofielen (in de tabbladen) en laat het ons gerust weten als je nog ergens vragen over hebt!

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.