Over ons

Trisq.nl is jouw specialist in raamdecoratie en meer. Het is onze missie om jou te voorzien van veel verschillende opties in raamdecoratie van de hoogste kwaliteit. Daarom hebben we onze leveranciers heel secuur uitgezocht en kunnen we je altijd de scherpste prijzen bieden voor de mooiste rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, (plissé) gordijnen en nog veel meer.

  • De hoogste kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • De beste prijs
  • De snelste levering
  • Gratis verzending

De hoogste kwaliteit

Trisq.nl houdt, net als jij, van mooie en kwalitatieve raamdecoratie. Daarom vind je in ons assortiment alleen raamdecoratie van de hoogste kwaliteit, welke we halen bij leveranciers die we heel secuur hebben uitgezocht. Zo ben je verzekerd van een lange levensduur van je gordijnen en kun je dus extra lang genieten van je nieuwe raamdecoratie!

2 jaar garantie

Wij zijn compleet overtuigd van de producten die je in ons assortiment vindt. Om jou dat duidelijk te maken en om jou nét even een fijner gevoel te geven bij het online shoppen, bieden we je 2 jaar garantie op al onze raamdecoratie. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt!

De beste prijs

We bieden ons assortiment aan voor de beste prijs. Omdat we onze leveranciers zo secuur hebben uitgekozen, kunnen we ook zorgen voor scherpe prijzen voor de mooiste raamdecoraties. Zo kun je je huis, kamer of kantoor voor de meest voordelige prijzen voorzien van nieuwe gordijnen!

De snelste levering

Niemand houdt van lang wachten tot een bestelling geleverd is. Dat vinden wijzelf ook niks aan. Daarom werken we samen met de grootste koeriersdienst ter wereld, zodat jij je nieuwe raamdecoratie zo snel mogelijk in huis hebt! De levertijd de we aanhouden voor onze standaardproducten is 3 tot 5 werkdagen. De op maat gemaakte producten stoppen we graag even wat extra tijd in, zodat we deze perfect voor je af kunnen werken. Daarom is de levertijd van die producten ca. 10 tot 15 werkdagen.

Gratis verzending

We houden er niet van om achteraf kosten bij je bestelling op te drukken, dus zorgen we ervoor dat alle prijzen die je in de webshop ziet ook direct de prijzen zijn die je moet betalen voor je nieuwe raamdecoratie. Dus maak je geen zorgen over verzendkosten, want die nemen wij voor onze rekening!

Vragen?

Heb je vragen over onze producten of over onze werkwijze? Bij de producten zelf proberen we je van alle informatie te voorzien, zodat je een geïnformeerde keuze kunt maken. Daarnaast kun je bij onze berichten aanvullende informatie vinden, bijvoorbeeld over het reinigen van je raamdecoratie. Staat de informatie die je zoekt hier toch niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder.