Plissé gordijnen Den Haag

Heb je net een nieuwe woning gekocht in Den Haag of omstreken en wil je hier graag een stijlvolle en elegante vorm van raamdecoratie in hangen? Dan zijn de plissé gordijnen van Trisq.nl precies wat je zoekt! Bekijk snel de verschillende kleuren in ons assortiment en maak gebruik van onze gratis levering!

Lees hier meer over plissé gordijnen >

Stijlvol en elegant

Plissé gordijnen passen in bijna elke woninginrichting. Met hun stijlvolle en elegante uitstraling passen ze thuis in een moderne, maar ook in een juist wat warmere inrichting. Daarnaast zijn de plissé gordijnen van Trisq.nl ook nog beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor je ook daar geen stijlproblemen mee zult ondervinden.

Elke gewenste positie mogelijk

Plissé gordijnen zijn een ideale vorm van raamdecoratie. Je kunt namelijk heel gemakkelijk bepalen in wat voor positie je de gordijnen wilt hebben hangen. Wil je de bovenkant wat hoger? Dat kan. Wil je de onderkant wat lager? Ook mogelijk. Elke gewenste positie is in principe mogelijk!

Plissé gordijnen Den Haag

Monteren zonder schroeven!

De plissé gordijnen van Trisq.nl zijn te monteren zonder schroeven te hoeven gebruiken. Ze worden namelijk standaard geleverd met Klemfix-haken. Daarnaast is het ook mogelijk om de StickFix-methode toe te passen, waarbij de plissé gordijnen op vaste ramen kunnen worden geplakt. Lees daar hier meer over!

Gratis geleverd!

U kunt het misschien wel: u zit lekker online te shoppen, heeft leuke producten uitgekozen en komt er in de winkelmand achter dat er nog een flink bedrag overheen komt voor de levering. Behoorlijk irritant, natuurlijk. Dat vinden wij ook. Daarom rekenen wij geen verzendkosten en leveren we al onze producten gratis!

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heeft u vragen over onze plissé gordijnen? Of over ons overige assortiment aan raamdecoratie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen u met alle plezier verder!

Trisq.nl – Raamdecoratie specialist – Plissé gordijnen Den Haag – Geplooide gordijnen