Plissé gordijnen online bestellen

Hoe kunnen plissé gordijnen je interieur verfraaien?

Raamdecoratie is belangrijk voor je interieur. Niet alleen bepaalt het voor een groot deel hoe je zelf tegen de inrichting aankijkt, maar ook het buitenaanzien wordt er vaak door bepaald. Niet dat dat het belangrijkste is, maar een huis dat er zowel van binnen als van buiten leuk en goed verzorgd uitziet is natuurlijk nooit weg. Het is dan ook aan te raden om bij de inrichting van je huis goed na te denken over plissé gordijnen en daarbij niet over 1 nacht ijs te gaan.

Kies voor stijl en voor gemak

Plissé gordijnen vormen de ideale combinatie tussen gemak en stijlvolle raamdecoratie. Deze gordijnen kun je voor ieder vertrek in je woning gebruiken. Ze lenen zich uitstekend voor een slaapkamer of werkkamer, maar ook heel goed voor de woonkamer of de dakkapel. Het grote voordeel van plissé gordijnen is dat ze in allerlei kleuren en uitvoeringen te koop zijn. Je kunt de uitvoering van deze gordijnen dus perfect aanpassen aan de rest van de inrichting van de desbetreffende ruimte. Je kunt daarbij ook de keuze maken tussen transparant of niet-transparant plissé gordijnen. Ook semi-transparant is mogelijk.

Zo handig zijn plissé gordijnen

Plissé gordijnen openen van boven naar beneden. Het grote voordeel daarvan is dat je ze heel eenvoudig deels kunt sluiten om bijvoorbeeld het hinderlijk naar binnen schijnen van de zon tegen te gaan als de zon laag staat. Als je kiest voor semi transparante plissé gordijnen kun je deze ook perkament gesloten laten. Dit voorkomt inkijk, wat praktisch kan zijn als een raam bijvoorbeeld direct aan de straat grenst. Ook voor het inrichten van een praktijkruimte waar je cliënten of patiënten ontvangt zijn plissé gordijnen dan een uitkomst. Ze bieden wel zicht naar buiten maar belemmeren het zicht naar binnen. Er kan gewoon daglicht naar binnen zodat je niet permanent in het donker zit en de hele dag gebruik moet maken van kunstlicht.

Maak de juiste keuze voor iedere ruimte

Het maakt verschil voor welke ruimte je plissé gordijnen wilt kopen. In de slaapkamer wil je goed kunnen verduisteren zodat je ook lekker kunt slapen als het zomer is en de zon laat ondergaat en vroeg weer op komt. Zeker voor een kinderkamer is dit belangrijk omdat kinderen nu eenmaal vroeger naar bed gaan en je niet wilt dat ze tot laat op de avond klagen dat ze niet kunnen slapen omdat het te licht is, om nog maar te zwijgen van kids die al om half 5 naast hun bed staan omdat het licht is en ze dus denken dat de dag is begonnen.

Verschillende materialen voor plissé gordijnen

Plissé gordijnen worden in diverse materialen gemaakt. De stofkeuze maak je als eerste als je plissé gordijnen gaat kopen, vervolgens bepaal je binnen deze stofkeuze de kleur die het beste bij je smaak en de inrichting van de desbetreffende kamer past. Sommige stoffen hebben aan de voor- en achterzijde een afwijkende kleur. Houd hier rekening mee bij het uitkiezen, zodat je er niet door verrast wordt als de gordijnen worden geleverd.

Waar koop ik de beste kwaliteit plissé gordijnen?

Plissé gordijnen kun je nu ook heel gemakkelijk online bestellen. In onze webshop vind je een ruim aanbod en kun je direct je keuze maken. Uiteraard worden de gordijnen op maat gemaakt en kunnen ze bij levering direct worden gemonteerd. Naast plissé gordijnen hebben wij ook rolgordijnen van bamboe en andere soorten gordijnen. Bekijk ons ruime assortiment en laat je inspireren voor een stijlvol interieur. Heb je vragen of wil je een order plaatsen? Neem dan contact met ons op. Dit kan uiteraard ook als je advies wilt over onze producten.

 

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.