Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn een erg stijlvolle en tegelijk functionele vorm van raamdecoratie. Door zelf gemakkelijk de positie van de gordijnen te bepalen, bepaal je namelijk precies hoeveel licht en hoeveel inkijk je in je huis hebt. De plissé gordijnen zijn zowel top down als bottom up te bedienen. Zo creëer je een speels effect dat je bij andere gordijnensoorten niet kunt behalen. De lichtechte stof zorgt verder voor een aangename lichtinval, waarmee je nog meer stijl en sfeer behaalt.

Lees meer over plissé gordijnen >

Waarom plissé gordijnen?

Een aantal van de voordelen hebben we eigenlijk al genoemd. Zo is de combinatie van stijlvol én functioneel al een groot voordeel te noemen. Daarnaast is het dubbele bedieningsmechanisme, waarmee de plissé gordijnen van zowel boven als onder (top down en bottom up) bewogen kunnen worden, ideaal, omdat je hiermee precies de positie van het gordijn kunt bepalen.

De lichte stof zorgt voor een erg aangename en natuurlijke lichtinval, waardoor je voor privacy en minder inkijk kunt zorgen, zonder hier licht voor op hoeven te offeren. Deze stof is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De plissé gordijnen zijn tot slot gemakkelijk in te korten en door het KlemFix- of StickFix-montagesysteem zonder schroeven te monteren.

  • Stijlvol en functioneel
  • Dubbel bedieningsmechanisme
  • Natuurlijke lichtinval
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Gemakkelijk in te korten
  • KlemFix of StickFix-montagesysteem, dus geen schroeven nodig

Maatvoering

Als je een plissé gordijn in de webshop bekijkt, zie je dat er heel veel verschillende afmetingen mogelijk zijn. Voor deze afmetingen geldt dat de breedte exact is. Je hoeft er dus geen centimeters bij op te tellen of van af te trekken. De boven- en onderprofielen zijn namelijk net zo breed als de stof. Voor de bestelhoogte geldt dat deze aangeeft voor welke maximale glashoogte de plissé gordijnen gebruikt kunnen worden. Er blijft dan natuurlijk wel genoeg draad over om de KlemFix- of StickFix-dragers te monteren.

Inkorten

Plissé gordijnen zijn gemakkelijk in de breedte in te korten met behulp van een ijzerzaag en een schaar. Houd er hierbij echter wel rekening mee dat er een maximum inkorting is die correspondeert met de verschillende beschikbare breedtes. Zo kun je een plissé gordijn met een breedte van 50 cm maar maximaal 9 cm inkorten. In de tabel zie je hier meer informatie over.

BESTELBREEDTEINKORTBAAR
35 – 45 cm6 cm
50 – 60 cm9 cm
65 – 75 cm12 cm
80 – 90 cm15 cm
100 – 120 cm18 cm

Meer weten over de maatvoering en inkorting van plissé gordijnen? Lees dan ook eens onze meetinstructies voor deze gordijnen: download meetinstructies.

Montage

We hebben het al genoemd bij de voordelen: de plissé gordijnen kunnen worden bevestigd door middel van het KlemFix- of StickFix-montagesysteem. Met de KlemFix-haken (standaard meegeleverd) kun je de plissé bevestigen op draai-/kiepramen en met het StickFix-systeem kun je je plissé bevestigen op vaste ramen. En dat zonder dat er schroeven aan te pas komen!

Natuurlijk kun je de plissés ook gebruiken voor andere ramen. Zorg er wel voor dat je de juiste schroeven en toebehoren in huis haalt wanneer je geen gebruik gaat maken van het KlemFix- of StickFix-montagesysteem. Daarnaast worden al onze gordijnen geleverd met een duidelijke montagehandleiding.

Raamdecoratie op kunststof monteren

Monteren zonder te boren

Veel van onze producten zijn te monteren zonder hierbij te hoeven boren. Zo kun je je nieuwe plissé gordijnen ophangen zonder je kozijnen te beschadigen. Erg handig als je bijvoorbeeld in een huurhuis woont, of wanneer je kunststof kozijnen hebt waar je liever geen gaten in boort. Dit kan allemaal met de KlemFix-haken (standaard meegeleverd) of de StickFix-montageset.

Monteren zonder te boren

Levering

Om je zo snel mogelijk van je nieuwe plissé gordijnen te kunnen laten genieten, leveren wij onze producten in 3 tot 7 werkdagen bij je thuis. En dat doen we gratis! Want niemand houdt ervan om verzendkosten te betalen en wij willen dat daarom ook niet van je vragen. Daarnaast zijn we zo zeker van de kwaliteit van onze producten, dat we je 2 jaar garantie bieden!

Lees hier meer over de levering

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 125 reviews.