Alle 4 resultaten

Duo plissé gordijnen lichtdoorlatend

Met onze lichtdoorlatende duo plissé gordijnen op maat bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval zonder in te leveren op je privacy. De duo plissé bestaat uit een dubbele plissé waardoor het de bekende honingraatvorm krijgt. Dit maakt de duo plissé dan ook zo uniek! Wat voor raamdecoratie je ook op wilt hangen in je woning: je vindt het bij Trisq.nl!
< Terug naar overzicht plissés op maat

Perfect op maat

De duo plissé gordijnen (lichtdoorlatend) zijn gemakkelijk te monteren en zijn, door de grote mogelijke breedtes, zeer geschikt voor grote ramen. Ze worden perfect op maat geleverd en je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren en montagemogelijkheden, waardoor je in ons assortiment altijd een duo plissé gordijn vindt dat in jouw woning past.

  • Gemakkelijk te monteren
  • Grote breedtes mogelijk
  • Dubbele stof (honingraat)
  • Perfect op maat geleverd
  • Veel verschillende kleuren

Afmetingen van dubbele, lichtdoorlatende plissé gordijnen

De lichtdoorlatende duo plissé gordijnen worden perfect op maat geleverd. De maten die je invoert zijn dus ook precies de maten die je van ons geleverd krijgt. Neem ook eens een kijkje bij de tabel ‘Details’ op de productpagina’s zelf. Hier staan extra specificaties waar je rekening mee zou kunnen houden tijdens het bestelproces, zoals bijvoorbeeld de stofbreedte ten opzichte van de profielbreedte.

Levering van dubbele, lichtdoorlatende plissé gordijnen

Wij hanteren een levertijd van ca. 15 tot 20 werkdagen. In die tijd werken we jouw nieuwe duo plissé tot in perfectie af en leveren we je producten gratis bij je thuis. Daarnaast bieden we je ook nog eens 2 jaar garantie op al onze producten.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.