Alle 4 resultaten

Duo plissé gordijnen op maat verduisterend

De mooiste op maat gemaakte verduisterende duo plissé gordijn vind je bij Trisq.nl. Het duo plissé gordijn heeft een perfecte verduisterende werking. Dit maakt het gordijn zo ideaal voor in de slaapkamer. Deze gordijnen filteren het licht en zorgen voor een complete verduisterende werking. Het verschil tussen gewone plissés en duo plissés is dat de duo variant bestaat uit een dubbele plissé, waardoor het zijn kenmerkende honingraatvorm krijgt. Wat voor raamdecoratie je ook op wilt hangen in je woning: je vindt het bij Trisq.nl!
< Terug naar overzicht plissés op maat

Isolerend door de honingraatvorm

De duo plissé gordijnen (verduisterend) zijn gemakkelijk te monteren en door de grote breedtes zeer geschikt voor grote ramen. Ze zijn voorzien van een honingraatstof, wat er niet alleen prachtig uitziet, maar ook een isolerende werking heeft. Omdat ze in veel verschillende kleuren beschikbaar zijn en omdat ze perfect op maat worden geleverd, vind je in ons assortiment altijd duo plissé gordijnen die perfect op jouw wensen aansluiten. De verduisterende stof zorgt voor een goede verduistering en daarmee voor onder andere een goede nachtrust.

  • Gemakkelijke montage
  • Grote breedtes beschikbaar
  • Dubbele stof (honingraat)
  • Perfect op maat geleverd
  • Veel verschillende kleuren
  • Goede verduistering

Afmetingen van dubbele, verduisterende plissé gordijnen

De verduisterende duo plissé gordijnen worden perfect op maat geleverd. De maten die je invoert zijn dus ook precies de maten die wij leveren. Neem voor meer informatie over de specificaties ook eens een kijkje bij de tabel ‘Details’ op de productpagina’s zelf. Hier staat bijvoorbeeld wat het verschil is tussen de stofbreedte en de bestelbreedte, zodat je hier rekening mee kunt houden.

Levering van dubbele, verduisterende plissé gordijnen

Je wilt je nieuwe duo plissés natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Daar doen we ons best voor en we werken zo snel en toch zo secuur mogelijk om dat voor elkaar te krijgen. De levertijd die wij aanhouden voor maatwerk is ca. 15 tot 20 werkdagen. Wij brengen geen verzendkosten in rekening en bieden een garantie van 2 jaar.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.