Alle 3 resultaten

Enkele plissé gordijnen op maat verduisterend

De enkele plissé gordijnen op maat verduisterend van Trisq.nl filteren het licht en zorgen voor een complete verduisterende werking. Ook kun je kiezen uit verschillende soorten montagemogelijkheden, zoals wandmontage en plafondmontage, maar je kunt ook gebruik maken van onze KlemFix methode. Hierbij heb je geen schroeven te boren in jouw kozijn en kun je jouw plissé gordijn gemakkelijk vastklikken. Wat voor raamdecoratie je ook op wilt hangen in je woning: je vindt het bij Trisq.nl!
< Terug naar overzicht plissés op maat

Geschikt voor ieder raam

De enkele, verduisterende plissé gordijnen zijn gemakkelijk te monteren en geschikt voor ieder raam in je woning. De verduisterende stof zorgt voor een goede verduistering in je woning, wat onder andere zorgt voor een verbeterde nachtrust. Door de enorm ruime keuze aan kleuren vind je altijd wel een kleur of motief die perfect in jouw wooninrichting past. We leveren de enkele plissés gordijnen perfect op maat tot behoorlijke breedtes. Tot slot kun je de enkele plissés zelfs monteren zonder schroeven te gebruiken!

  • Gemakkelijke montage
  • Verduisterende werking
  • Enorme keuze aan kleuren
  • Perfect op maat geleverd
  • Montage zonder schroeven mogelijk!

Afmetingen van enkele, verduisterende plissé gordijnen

De enkele plissé gordijnen (verduisterend) worden perfect op maat geleverd. De maten die je invoert zijn dus ook precies de maten die je van ons ontvangt. Voor meer informatie over bijvoorbeeld de stofbreedte in verhouding tot de profielbreedte kun je ook even een kijkje nemen bij de tabel ‘Details’ op de productpagina’s zelf.

Levering van enkele, verduisterende plissé gordijnen

Wij proberen je nieuwe, enkele, verduisterende plissé gordijnen altijd zo snel mogelijk te leveren. Maar aangezien het om maatwerk gaat en we dit zo perfect mogelijk af willen werken, hanteren we toch een levertijd van ca. 15 tot 20 werkdagen. De levering is dan gelukkig wel gratis! En we bieden je ook nog eens 2 jaar garantie.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.