Alle 3 resultaten

Plisségordijnen in standaard maten

Plisségordijnen in standaard maten zorgen voor een nette en stijlvolle uitstraling in iedere ruimte. Deze functionele gordijnen zijn eenvoudig in de gewenste positie te zetten. Hierdoor bepaal je zelf de mate van lichtinval en inkijk. Ze zijn zowel top down als bottom up te gebruiken. Speel met het licht om de perfecte stand te bepalen. Bekijk onze standaard maat plissés hieronder en bestel je nieuwe raamdecoratie!

Stijlvol en functioneel

De combinatie van stijlvol én functioneel is al een groot voordeel te noemen. Daarnaast is het dubbele bedieningsmechanisme, waarmee de plissé gordijnen van zowel boven als onder (top down en bottom up) bewogen kunnen worden, ideaal, omdat je hiermee precies de positie van het gordijn kunt bepalen. De lichte stof zorgt voor een erg aangename en natuurlijke lichtinval, waardoor je voor privacy en minder inkijk kunt zorgen, zonder hier licht voor op hoeven te offeren. Deze stof is in verschillende kleuren verkrijgbaar. De plissé gordijnen zijn tot slot gemakkelijk in te korten en door het KlemFix- of StickFix-montagesysteem zonder schroeven te monteren.

  • Stijlvol en functioneel
  • Dubbel bedieningsmechanisme
  • Natuurlijke lichtinval
  • In verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Gemakkelijk in te korten
  • KlemFix of StickFix-montagesysteem, dus geen schroeven nodig

Afmetingen van plissé gordijnen

Als je een plissé gordijn in de webshop bekijkt, zie je dat er heel veel verschillende afmetingen mogelijk zijn. Voor deze afmetingen geldt dat de breedte exact is. Je hoeft er dus geen centimeters bij op te tellen of van af te trekken. De boven- en onderprofielen zijn namelijk net zo breed als de stof. Voor de bestelhoogte geldt dat deze aangeeft voor welke maximale glashoogte de plissé gordijnen gebruikt kunnen worden. Er blijft dan natuurlijk wel genoeg draad over om de KlemFix- of StickFix-dragers te monteren.

Inkorten

Plissé gordijnen zijn gemakkelijk in de breedte in te korten met behulp van een ijzerzaag en een schaar. Houd er hierbij echter wel rekening mee dat er een maximum inkorting is die correspondeert met de verschillende beschikbare breedtes. Zo kun je een plissé gordijn met een breedte van 50 cm maar maximaal 9 cm inkorten. In de tabel zie je hier meer informatie over.

BestelbreedteInkortbaar
35 – 45 cm6 cm
50 – 60 cm9 cm
65 – 75 cm12 cm
80 – 90 cm15 cm
100 – 120 cm18 cm

Levering van plissé gordijnen

Om je zo snel mogelijk van je nieuwe plissé gordijnen te kunnen laten genieten, leveren wij onze producten in 3 tot 7 werkdagen bij je thuis. En dat doen we gratis! Want niemand houdt ervan om verzendkosten te betalen en wij willen dat daarom ook niet van je vragen. Daarnaast zijn we zo zeker van de kwaliteit van onze producten, dat we je 2 jaar garantie bieden!

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.