Plisségordijnen kunststof kozijnen

Plisségordijnen zijn misschien momenteel wel de meest moderne en stijlvolle vorm van raamdecoratie. Zij hebben tegenwoordig vele verschillende functies. Zo hebben plisségordijnen een zonwerende functie en een privacy beschermende functie. Bovendien zijn plisségordijnen een sfeervolle aanvulling op je interieur.
Naast de multifunctionaliteit van plisségordijnen zijn ze tevens de ideale vorm van raamdecoratie voor je kunststof kozijnen. Met behulp van de volgende systemen is mogelijk om je plisségordijnen te monteren aan je kunststof kozijnen zonder te hoeven boren of schroeven:

– KlemFix-systeem voor draai-/kiepramen (standaard meegeleverd)

StickFix-systeem voor vaste ramen

Eenvoudige montage zonder beschadiging!

KlemFix- systeem

Een van de vele voordelen van plisségordijnen is dat deze bevestigd kunnen worden door middel van het KlemFix-montagesysteem dat standaard meegeleverd wordt. Met behulp van dit montagesysteem kun je zonder schroeven of boren de gordijnen bevestigen aan kunststof draai-/kiepramen waardoor ze dus ideaal te gebruiken zijn als raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Je bevestigt de KlemFix-montagehaken simpelweg aan zowel je draai-/kiepramen als aan je plisségordijnen. Hiermee voorkom je de beschadiging die vaak gepaard gaat met het bevestigen van raamdecoratie op kozijnen door middel van schroeven en boren.

Raamdecoratie: de basis van je interieur

StickFix-systeem

Voor het bevestigen van je plisségordijnen aan je kunststof kozijnen met vaste ramen kun je gebruik maken van de StickFix montageset.
Het monteren van de plisségordijnen verloopt eigenlijk vrij eenvoudig. Bij de StickFix montageset worden de montagestukken op het kozijn vastgeplakt (twee boven en twee onder). Je hoeft alleen nog de spanblokjes vast te klikken om vervolgens de plisségordijnen gemakkelijk vast te zetten.
Doordat de plisségordijnen licht van gewicht zijn kunnen de plakstrips deze met gemak houden. Denk er wel aan om voorafgaand aan de bevestiging van de plakstrips de kunststof kozijnen eerst grondig schoon te maken en te laten drogen. Laat vervolgens de montagestukken een tijdje hechten voordat je de gordijnen bevestigt.

Trisq.nl

Wij helpen je graag bij de zoektocht naar de beste vorm van raamdecoratie in jouw huis. Of het nou op het vlak van design of functionaliteit is, wij van Trisq.nl vinden voor jouw situatie de best bijpassende raamdecoratie. Omdat wij de beste kwaliteit willen geven, heb je bij ons 2 jaar garantie op alle gordijnen. De verzending van onze producten is kosteloos, voor zowel binnen- als buitenland.

Contact