Handige tips voor het kiezen van dakraamdecoratie

Je hebt een prachtig dakraam in je huis, maar hoe werk je deze mooi af met de juiste raamdecoratie? Raamdecoratie bepaalt de sfeer in huis, maar kan daarnaast ook zeer functioneel zijn. Zo kun je met verduisterende rolgordijnen het vroege ochtendlicht buiten houden, terwijl je met jaloezieën juist de mogelijkheid hebt om het licht naar binnen te laten. De verschillende soorten dakraamdecoratie die op deze pagina voorbij komen zijn allemaal voorzien van zijgeleiding. Dakraammontage is in principe niet mogelijk bij de varianten raamdecoratie die geleverd worden zonder zijgeleiding. Op deze pagina bespreken wij al onze soorten raamdecoratie voor jouw dakraam. Daarnaast geven wij advies welke van deze het beste bij jouw situatie past. Zo lees je op deze pagina onder andere over:

  • Rolgordijnen
  • Jaloezieën
  • Plissé gordijnen

Welke stijl dakraamdecoratie past het beste bij je?

Onze collectie rolgordijnen bestaat uit verschillende soorten en kleuren rolgordijnen. Zo hebben wij duo rolgordijnen in onder andere de moderne kleuren wit en grijs. Geef je de voorkeur aan een basic look, maar vind je een wit rolgordijn te eenvoudig? Kies dan voor onze prachtige aluminium jaloezieën. Je kunt zelf het materiaal, de afmeting, de kleur en de bediening bepalen zodat deze geheel op jouw wensen aansluit. Wil je nóg meer invloed hebben op het regelen van het binnenkomende licht en tegelijk niet inleveren op je privacy? In dat geval hebben wij een spectaculair uitgebreid assortiment aan plissé gordijnen! Dit assortiment heeft een grote keuze aan verschillende soorten stoffen en kleuren.

Rolgordijnen

Met de rolgordijnen op maat van Trisq.nl kun je zelf de afmeting, kleur en het type van je rolgordijn kiezen. Zo hebben wij de volgende variaties aan rolgordijnen in ons assortiment: duo rolgordijnen, effen rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen en de mini rolgordijnen met cassette. Wil je de ruimte beschermen tegen het ochtendlicht, kies dan voor de verduisterende rolgordijnen. Wil je juist dat het licht de ruimte binnenkomt, dan kun je het beste voor de lichtdoorlatende rolgordijnen gaan. Beide varianten zijn er in vele verschillende kleuren. Kies de kleur die het beste bij de rest van het interieur in dezelfde ruimte past.

Trisq.nl beschikt daarnaast ook over duo rolgordijnen. Met de duo rolgordijnen kun je zelf de afmeting en kleur bepalen en kun je eenvoudig zelf de sfeer in huis halen. De afwisselende stroken kleur en lichtdoorlatend wit zorgen voor een speels en toch elegant effect.
De meest voor de hand liggende en ideale vorm van dakraamdecoratie zijn de mini rolgordijnen. Omdat deze compleet geleverd worden met cassette én zijgeleiding sluit deze het raam volledig af. Wanneer je kiest voor de verduisterende mini rolgordijnen met cassette zal deze dus een perfecte verduisterende werking hebben en bovendien jouw ruimte voorzien van een luxe uitstraling.

Niet de juiste maat? Geen probleem met onze op maat gemaakte jaloezieën

Jaloezieën

De aluminium jaloezieën met zijgeleiding van Trisq.nl zijn zeer geschikt als raamdecoratie voor je dakraam. Het grote voordeel is dat je met jaloezieën zelf grotendeels de lichtinval en inkijk kunt bepalen. Heb je specifieke maten jaloezieën nodig? Geen probleem, Trisq.nl heeft op maat gemaakte jaloezieën, zodat deze altijd passen bij jouw dakraam. Met de aluminium jaloezieën creëer je een klassieke uitstraling. Kortom, jaloezieën zijn zeer geschikt als dakraamdecoratie wanneer deze voorzien zijn van zijgeleiding. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te houden en hebben zij een bijzonder lange levensduur.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn een erg stijlvolle en tegelijkertijd functionele vorm van raamdecoratie. Je kunt zelf gemakkelijk de positie van de gordijnen bepalen. Hierdoor kun je precies de hoeveelheid binnenkomend licht en de inkijk bepalen. Het mooie aan plissé gordijnen is dat deze zowel bottom up als top down te bedienen zijn. Op deze manier kun je een speels effect creëren.

Binnen het assortiment plisségordijnen van Trisq.nl zijn de VS2 plisségordijnen geschikt als raamdecoratie voor dakramen. Dit zijn plisségordijnen die op maat gemaakt kunnen worden. Heb je dus specifieke maten nodig voor de bekleding van je dakraam, dan ben je bij ons op het juiste adres. Binnen de categorie; ‘op maat gemaakte plisségordijnen’ kun je kiezen uit de gewone lichtdoorlatende en verduisterende plisségordijnen en de honingraat plisségordijnen met greep lichtdoorlatend en de honingraat plisségordijnen met greep verduisterend. Baseer je keuze op basis van de functie die de plisségordijnen dienen te hebben.

Vragen?

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Trisq.nl. Heb je toch nog vragen over dakraamdecoratie of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien je graag van advies en helpen je met al je vragen.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.