Raamdecoratie Delfzijl

Ben je op zoek naar raamdecoratie in Delfzijl of omstreken? Dan zit je goed bij Trisq.nl. Wij leveren al onze raamdecoratie namelijk gratis door heel Nederland! En dat terwijl we je ook al hele voordelige prijzen kunnen bieden. Neem snel een kijkje in ons assortiment om te zien hoe leuk je jouw woninginrichting kunt maken!

Bekijk hier al onze raamdecoratie

Raamdecoratie online kopen bij Trisq.nl

Raamdecoratie is veelzijdiger dan je zou denken. Natuurlijk heeft het een decoratieve functie, maar daarnaast is het ook erg praktisch. Zo kun je met je raamdecoratie precies bepalen hoeveel lichtinval en hoeveel privacy je in huis hebt. En dat kan op veel verschillende manieren, want raamdecoratie is er in allerlei soorten en maten!

Rol- en vouwgordijnen

Zo heb je rol- en vouwgordijnen; makkelijk te bedienen en een strakke afwerking. Bij Trisq.nl kun je deze raamdecoratie kopen in verschillende categorieën, waaronder effen vouwgordijnen, duo rolgordijnen en bamboe rol- of vouwgordijnen. Elke soort heeft haar eigen voordelen en kwaliteiten, dus kijk gerust eens bij de verschillende gordijnen voor meer informatie.

Hanggordijnen

Ook vind je in ons assortiment verschillende soorten hanggordijnen. Deze kant-en-klare raamdecoratie hoef je alleen nog maar aan een gordijnroede te bevestigen, want ze zijn al voorbewerkt met zeilringen of lussen. Onze hanggordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende categorieën, waaronder semi-transparante en lichtdoorlatende gordijnen (of vitrage).

Jaloezieën en plissé gordijnen

Bij Trisq.nl kun je ook terecht voor traditionele en klassiek-ogende vormen van raamdecoratie. Wat dacht je bijvoorbeeld van aluminium jaloezieën? Deze worden steeds populairder en maken door hun verschillende kleuren elke kamer compleet. Of de plissé gordijnen? Deze kant-en-klare raamdecoratie is niet alleen prachtig, maar ook superhandig!

Eenvoudige montage

Je kunt je nieuwe raamdecoratie online bestellen en met slechts een paar handelingen al monteren. En deze montage is ook nog eens heel eenvoudig. Je hoeft in bijna alle gevallen alleen maar de montagestukjes aan de muur vast te boren, om hier vervolgens de gordijnen aan te bevestigen. Makkelijker kunnen we het niet maken!

Zonder schroeven of boren!

Want met onze QuickFit en KlemFix producten kun je je nieuwe raamdecoratie zelfs monteren zonder hierbij schroeven te gebruiken! Zo kun je je gordijnen vastklemmen aan je draai-/kiepramen, of monteren op een plakstrip. Handig als je niet aan je kozijnen kan, mag of wil zitten! Lees er hier meer over.

Draai-/kiepraam montage

Gratis verzending!

Hou jij van bezorgkosten betalen? Wij ook niet. Daarom leveren wij al onze producten gratis door heel Europa, en dus ook naar Delfzijl! Zo weet jij tijdens het shoppen direct waar je aan toe bent, want de prijs die je in de webshop ziet staan is ook het enige dat je hoeft te betalen.

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Contact en advies

Heb je vragen over ons assortiment of kun je wel wat advies gebruiken? Wil je bijvoorbeeld de voordelen van een plissé gordijn weten, of weet je niet goed hoe je een duo rolgordijn het beste schoon kunt maken? Kijk dan ook eens bij onze veelgestelde vragen, of neem gerust contact met ons op!

Trisq.nl | Raamdecoratie Delfzijl | Gordijnen | Raambekleding | Kant-en-klaar