Wat is de ideale raamdecoratie voor je keuken

Trisq.nl raambekleding

Het design van de keuken is pas compleet met stijlvolle en functionele raamdecoratie. Maar voor welk soort raamdecoratie kun je nou het beste kiezen? Wij van Trisq.nl helpen je met die keuze! Ook als je bang bent dat vet, vuil en vocht voor problemen zorgen, zijn er goede opties voor raamdecoratie. In deze blog behandelen we de volgende vormen van raamdecoratie:

Aluminium jaloezieën keuken

De aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt als raamdecoratie voor in je keuken. Aluminium voorziet je keuken van een moderne, strakke look. Daarnaast is aluminium een vochtbestendig materiaal dat bestand is tegen vet en vuil. Ook zijn de lamellen gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek waardoor deze ideaal zijn voor gebruik in de keuken. Tevens kun je gemakkelijk de lichtinval regelen met de jaloezieën. Zo kun je de jaloezieën kantelen zodat er overdag voldoende licht binnenvalt en je ’s avonds kunt genieten van je privacy tijdens het avondeten.

EigenschappenScore
ReinigenZeer geschikt
VochtbestendigZeer geschikt
Geschikt voor grote ramenZeer geschikt
Geschikt voor draai-/kiepramenZeer geschikt

Houten jaloezieën keuken

Wil je je keuken voorzien van sfeer en tegelijkertijd een luxe uitstraling geven? Dan zijn de houten jaloezieën van Trisq.nl de perfecte optie. Houten jaloezieën passen bij veel uiteenlopende woonstijlen en inrichtingen. Daarnaast zijn ze gemakkelijk te kantelen waardoor je eenvoudig de lichtinval kunt regelen. Ook zijn houten jaloezieën gemakkelijk schoon te houden. Met een droge doek, stofzuiger of een speciale stoffer kun je eenvoudig het stof verwijderen. Eventuele vlekken zijn eenvoudig weg te werken met een droge doek en een beetje allesreiniger. Bij de houten jaloezieën heb je echter nog wel een aandachtspunt. Aangezien hout niet bestand is tegen water raden wij het af om een houten jaloezie dichtbij een kraan te bevestigen. Wil je toch gebruik maken van jaloezieën naast een kraan? Maak dan gebruik van aluminum jaloezieën.

EigenschappenScore
ReinigenGeschikt
VochtbestendigOngeschikt
Geschikt voor grote ramenZeer geschikt
Geschikt voor draai-/kiepramenZeer geschikt

Vouwgordijnen keuken

Wil je je keuken voorzien van een warme, landelijke sfeer dan raden wij je aan te kiezen voor vouwgordijnen. Deze hebben een elegante uitstraling en kun je eenvoudig laten zakken en ophalen om de sfeer te bepalen. Bij het ophalen zullen de gordijnen zichzelf netjes opvouwen. Ook het reinigen van de vouwgordijnen is zeer gemakkelijk. Doordat de vouwgordijnen met montagehaken aan het systeem vastzitten kun je ze er eenvoudig afhalen. Daarnaast kun je kunt de meeste stoffen gewoon uitwassen. Al met al maakt dat het vouwgordijn zeer geschikt als raambekleding voor in de keuken.

EigenschappenScore
ReinigenGeschikt
VochtbestendigZeer geschikt
Geschikt voor grote ramenZeer geschikt
Geschikt voor draai-/kiepramenZeer geschikt

Rolgordijnen keuken

Rolgordijnen zijn misschien wel de meest creatieve optie van alle soorten raambekleding en daardoor leuk voor in de keuken. Deze mooie vorm van raambekleding kun je geheel personaliseren met decoratieve opties en zijn tevens leverbaar in verschillende kleuren en stoffen. Zo kun je bij Trisq.nl kiezen voor standaard bamboe rolgordijnen, duo rolgordijnen en buitenrolgordijnen. Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook verschillende gordijnsoorten op maat zoals duo rolgordijnen, effen rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen. Ook zijn rolgordijnen zeer praktisch in gebruik. Je kunt de sfeer bepalen door het gordijn in zijn geheel of in iets mindere mate naar beneden te rollen.
De meeste stoffen van rolgordijnen zijn wat gevoeliger voor (vet)vlekken dan de andere soorten raamdecoratie. Het verwijderen van vlekken is wel mogelijk met een schone, lichtvochtige doek. We raden het wel af hard te boenen op vlekken omdat hierdoor poetsvlekken ontstaan.

EigenschappenScore
ReinigenGeschikt
VochtbestendigGeschikt
Geschikt voor grote ramenZeer geschikt
Geschikt voor draai-/kiepramenZeer geschikt

Plisségordijnen keuken

Plisségordijnen zijn er in vele soorten en maten. Zo bestaat ons assortiment uit standaard plisségordijnen en plisségordijnen op maat. Met plisségordijnen kun je eigenlijk alle kanten op. Daarnaast zijn ze sfeervol, tijdloos en zeer praktisch. Zo kun je door middel van plisségordijnen eenvoudig met de lichtinval spelen en tegelijkertijd voldoende privacy creëren. Plisségordijnen zijn zeer geschikt als raambekleding voor in de keuken. De meeste stoffen zijn vochtbestendig en eenvoudig met de hand te wassen.

EigenschappenScore
ReinigenGeschikt
VochtbestendigZeer geschikt
Geschikt voor grote ramenZeer geschikt
Geschikt voor draai-/kiepramenZeer geschikt

Meer weten?

Zijn er voor jou nog onduidelijkheden of heb je hulp nodig bij de keuze voor de raamdecoratie in je keuken? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met al jouw vraagstukken.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 245 reviews.