Raamdecoratie zonder boren

Wil je graag je gordijn ophangen/bevestigen zonder boren? Bij Trisq.nl kun je met de QuickFit klemdragers en de QuickFit montageprofielen gemakkelijk al je raamdecoratie monteren zonder te boren in je kozijn. Ben je op zoek naar een montagemethode om je raamdecoratie schadevrij aan je ramen te bevestigen? Met onze klemdragers en montageprofielen kun je je raamdecoratie monteren zonder te boren.

Je kozijnen schadevrij

Dankzij onze speciale onderdelen houd je je kunststof kozijnen schadevrij. Dit is ideaal wanneer je een huurwoning hebt waar niet in het kozijn geboord mag worden of om elke andere reden waarbij de kozijnen geen schade mogen oplopen. De montageprofielen zijn eenvoudig aan je draai-/kiepramen te klemmen of aan vaste kozijnen te plakken. Ook zijn onze klemdragers en montageprofielen gemakkelijk te verwijderen zonder dat deze resten achter laten. Simpeler kan het bijna niet! Bekijk daarom snel de mogelijkheden!

Voordelen

  • Je kozijnen blijven schadevrij

  • Montage is zeer eenvoudig

  • Ideaal voor huurwoningen

  • Je behoudt de garantie op je ramen en kozijnen

Welk montageprofiel voor welke raamdecoratie?

Met onze montageprofielen kunnen alle soorten gordijnen opgehangen worden zonder boren. We kunnen ons voorstellen dat, door de ruime keuze montageprofielen, het nogal verwarrend kan zijn welk montageprofiel je moet kiezen voor jouw type raamdecoratie. Om dit te verduidelijken hebben we een overzicht gemaakt van de juiste montageprofielen per type raamdecoratie. Wil jij je raambekleding zonder boren en schroeven ophangen? Bekijk dan snel de onderdelen!

Quickfit jaloezie klemdrager HQ
Met onze QuickFit jaloezie klemdrager HQ kun je gemakkelijk je jaloezieën monteren aan draai-/kiepramen zonder boren. Ook is de QuickFit jaloezie klemdrager HQ uitgerust met ECO dichtingsrubber om ervoor te zorgen dat het aanslagrubber van je draai-/kiepramen goed blijft afdichten, zodat dat je geen isolatieverlies hebt.

Quickfit jaloezie klemdrager close-up foto

QuickFit universele klemdrager HQ
Dankzij onze QuickFit universele klemdrager HQ kun je zowel rolgordijnen als jaloezieën monteren zonder te hoeven boren. Doordat de klemdragers een traploos instelbaar bereik hebben, zijn ze geschikt voor draai-/kiepramen met een aanslagdikte variërend van 3 mm tot 24 mm. Ook zijn onze QuickFit universele klemdragers HQ, net als de QuickFit jaloezie klemdrager HQ, uitgerust met het ECO dichtingsrubber. Dit zorgt ervoor dat je raam goed aansluit op het kozijn. Zo heb je een minimaal isolatieverlies.

quickfit universele klemdrager onderdelen en toebehoren

StickFix montageset
Met de StickFix montageset, kun je gemakkelijk je plissé gordijnen aan je kozijnen met vaste ramen bevestigen. Eerst wordt de montageset op het kozijn geplakt. Vervolgens kun je de spanblokjes monteren en het plissé gordijn vastzetten.

stickfix montage voor plissé gordijnen

QuickFit bamboe klemdrager
De QuickFit bamboe klemdrager zorgt ervoor dat je al je bamboe rolgordijnen en vouwgordijnen probleemloos kunt ophangen zonder te boren. De klemdragers worden bevestigd aan draai-/kiepramen. Vervolgens kun je jouw rol- of vouwgordijn aan de haakjes hangen.

klemfix haken voor bamboe rolgordijnen

QuickFit montageprofiel
Het QuickFit montageprofiel is ontworpen om allerlei soorten raamdecoratie te monteren op kunststof of aluminium kozijnen met behulp van sterk dubbelzijdig tape, zonder hierbij te schroeven of te boren. Het montageprofiel heeft een standaardlengte van 100 cm, waardoor de meeste ramen direct geschikt zijn voor het montageprofiel. Heb je bredere ramen? Het montageprofiel is gemakkelijk te koppelen om de reikwijdte te verlengen.

quickfit montageprofiel onderdelen en voorbeeld montage

Vragen

Heb je vragen over onze klemdragers of montageprofielen? Of wil je meer weten over raamdecoratie zonder schroeven of boren? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Contact