Rolgordijn kunststof kozijn

Rolgordijnen zijn ideaal om te gebruiken als raamdecoratie. Rolgordijnen zijn erg functioneel en werken eenvoudig. Het monteren van rolgordijnen verloopt eveneens heel eenvoudig. Je bevestigt de klemdragers aan de draai-/kiepramen om vervolgens het rolgordijn te bevestigen aan de klemdragers. Deze constructie is ideaal voor de kunststof kozijnen, die tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit onze kamer. Je hoeft namelijk niet meer te boren. Zo houd je je kozijnen schadevrij.

De rolgordijnen kunnen op de muur bevestigd worden, maar zelf vinden wij het mooier om de rolgordijnen ‘in de dag’ te monteren. Trisq.nl heeft de oplossing om rolgordijnen zonder boren of schroeven op je kunststof kozijnen te monteren. Dit is namelijk mogelijk met onze QuickFit universele klemdrager HQ. Hiermee kun je op een subtiele manier jouw rolgordijnen monteren zonder schade te maken aan je kunststof kozijn.

Raamdecoratie: de basis van je interieur

Rolgordijnen zonder boren of schroeven

De montage van rolgordijnen is vrij eenvoudig. Je wilt geen beschadiging van het boren of plakkerigheid van het gebruik van lijm op je kozijnen. Dit hoeft ook niet meer het geval te zijn. Met de QuickFit universele klemdrager HQ van Trisq.nl kun je zonder boren of het gebruik van lijm je rolgordijn bevestigen aan het kunststof kozijn. Een andere methode is de KlemFix-methode. Deze methode maakt eveneens geen gebruik van schroeven, maar bevestig je middels de KlemFix-haken de duo rolgordijnen op de draai-/kiepramen. Makkelijker kan bijna niet! Door gebruik te maken van het QuickFit- of KlemFix-systeem hang je eenvoudig je rolgordijnen op. Hiermee voorkom je bovendien gaten en eventuele schade.

Geen beschadiging!

QuickFit universele klemdragers HQ

Met de QuickFit universele klemdrager HQ van Trisq.nl kun je op een eenvoudige manier verschillende soorten raamdecoratie aan je draai-/kiepramen bevestigen. De klemdragers bestaan volledig uit metaal en zijn van zeer hoge kwaliteit. Met deze klemdragers zorg je voor een perfecte stabiliteit van je rolgordijnen. Doordat de klemdragers een traploos instelbaar bereik hebben, zijn ze geschikt voor draai-/kiepramen met een aanslagdikte variërend van 3 tot 24mm. Een bijkomend voordeel van de QuickFit universele klemdrager HQ is dat het beschikt over een gepatenteerd ECO dichtingsrubber waardoor het aanslagrubber van je draai-/kiepramen goed afgesloten is en het isolatieverlies te verwaarlozen valt.

Raamdecoratie: de basis van je interieur

Waarom je niet kunt boren in kunststof kozijnen!

Kunststof kozijnen zijn niet gemaakt om in te boren. Daarom wordt het ook aangeraden om dit niet te doen. Kunststof is in tegenstelling tot hout vrij stevig te noemen. Dit komt mede doordat in kunststof kozijnen vaak een ijzeren profiel zit. Door dit ijzeren profiel wordt bescherming tegen vocht gerealiseerd. Door het boren in de kunststof kozijnen beschadig je het ijzeren profiel, waardoor de bescherming verdwijnt en het inwendig kan gaan roesten. Dit wil je uiteraard voorkomen! Met onze montagesystemen kun je je rolgordijnen alsnog eenvoudig monteren.

Trisq.nl

Trisq.nl helpt je graag bij de inrichting van je woning door je interieur te voorzien van de mooiste en best bijpassende raamdecoratie. Omdat wij je graag de beste kwaliteit willen geven, heb je 2 jaar garantie op alle gordijnen. Hierdoor weet je zeker dat de gordijnen van hoge kwaliteit zijn. Daarnaast verzorgen wij ook de verzending van onze producten kosteloos door heel Europa! Heb je nog vragen over ons assortiment of heb je hulp nodig bij het bevestigen van rolgordijnen? Neem gerust contact met ons op en ons team van specialisten zal je zo goed mogelijk helpen.

Contact