Rolgordijnen zonder boren

Ben je op zoek naar rolgordijnen die je kunt bevestigen aan een draai- en kiepraam zonder te hoeven boren? Bij Trisq.nl hebben wij montagesystemen die het bevestigen van je rolgordijn en andere raamdecoratie eenvoudig maken zonder dat er een schroef of boor aan te pas hoeft komen. Met het gebruik van onze universele klemdrager kun je jouw rolgordijnen gemakkelijk bevestigen. Ben je nieuwsgierig naar ons assortiment aan montagesystemen? Bekijk dan ons assortiment.

Bekijk assortiment montagesystemen >

Perfecte stabiliteit

Met onze QuickFit universele klemdragers kun je heel gemakkelijk verschillende soorten raamdecoratie aan je draai-/kiepraam bevestigen. Deze methode, te gebruiken bij bijvoorbeeld de duo rolgordijnen of plissé gordijnen, maakt geen gebruik van schroeven, maar klemt het gordijn vast. Zo zit je niet te knoeien met gaten en eventuele schade. Doordat de klemdragers volledig vervaardigd zijn uit metaal zijn deze van zeer hoge kwaliteit, wat een lange levensduur garandeert. Dankzij onze klemdragers zorg je voor perfecte stabiliteit van je raamdecoratie.

Kunstof kozijnen of een huurwoning? Geen probleem!

Er wordt vaak gedacht dat het niet mogelijk is om rolgordijnen zonder boren in huurhuizen te monteren. Hetzelfde geldt voor draai-/kiepramen van kunstof kozijnen. Gelukkig biedt Trisq.nl uitkomst om te kunnen genieten van rolgordijnen, zonder dat u hoeft te boren in uw kozijnen, met de universele klemdrager.

Met de Klemfix-methode kun je rolgordijnen in je woning monteren zonder gaten te boren en schroeven te gebruiken. Met deze methode klem je de gordijnen als het ware vast in het kozijn en kun je de gordijnen zo weer losmaken, mocht je gaan verhuizen. Ideaal dus!

De rolgordijnen van Trisq.nl worden standaard geleverd met kunststof KlemFix-montagehaken!

De voordelen van Trisq.nl

Trisq.nl biedt je vele voordelen wanneer je je montagesystemen voor rolgordijnen bij ons besteld. Zo geven we standaard 2 jaar garantie, zodat je zeker weet dat je een kwaliteitsproduct in huis hebt. Daarnaast houden we niet van extra kosten die achteraf aan je bestelling worden toegevoegd, dus de prijzen die je in de webshop ziet zijn de prijzen die je betaalt. Geen verzendkosten dus! En dat geldt voor heel Europa.

Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Contact

Rolgordijnen zonder boren | Raamdecoratie | Trisq.nl