Alle 8 resultaten

Rolgordijnen op maat

Met de rolgordijnenop maat van Trisq.nl bepaal je zelf de afmeting, de kleur en het type van jouw rolgordijn. Daarbij hebben we ook verschillende variaties van rolgordijnen, namelijk duo rolgordijnen,effen rolgordijnen, lichtdoorlatende rolgordijnen en verduisterende rolgordijnen. Wat voor raamdecoratie je ook op wilt hangen in je woning: je vindt het bij Trisq.nl!

Enorm veel kleuren

Onze rolgordijnen op maat brengen veel voordelen met zich mee. Je kunt ze bijvoorbeeld bestellen in enorm veel verschillende kleuren (de lichtdoorlatende rolgordijnen kun je bijvoorbeeld bestellen in 51 verschillende kleuren!). Daarnaast worden ze perfect op maat geleverd en is het mogelijk om dit in flinke breedtes te doen, zodat ze altijd precies bij jouw ramen passen. En omdat we de rolgordijnen perfect voor je op maat maken, kun je ook zelf kiezen aan welke kant je de bediening wilt hebben. Daarnaast zijn de rolgordijnen van zeer hoge kwaliteit. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit dat we er 2 jaar garantie op bieden. En we leveren je nieuwe rolgordijnen nog eens gratis bij je thuis ook!

  • In veel verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Perfect op maat geleverd
  • Grote breedtes mogelijk
  • Zeer hoge kwaliteit
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Afmetingen rolgordijnen op maat

Wij leveren de rolgordijnen perfect op maat. En dit doen we op de millimeter nauwkeurig! De maten die je invoert zijn dus precies de maten die je van ons geleverd krijgt. Kijk bij de tabel ‘Details’ bij het product dat je wilt bestellen om te kijken of er misschien ook sprake is van een smallere stofbreedte (i.v.m. de profielbreedte), zodat je hier rekening mee kunt houden.

Levering van rolgordijnen op maat

We snappen dat je je nieuwe rolgordijnen op maat graag zo snel mogelijk in huis hebt. Daarom doen we hier ons best voor, zodat jij zo snel mogelijk van je nieuwe rolgordijnen kunt genieten. De levertijd die we aanhouden bij op maat gemaakte producten is ca. 15 tot 20 werkdagen. De levering is overigens gratis, want we houden er niet van om verzendkosten in rekening te brengen.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.