Alle 4 resultaten

Rolgordijnen verduisterend

Met de verduisterende rolgordijnen op maat van Trisq.nl bepaal je zelf de afmeting en kleur van jouw rolgordijn. Omdat het rolgordijn verduisterend is, kun je de volledige lichtinval wegfilteren, waardoor de ruimte compleet verduisterd is. Ook kun je kiezen uit rolgordijnen met of zonder cassette. De cassette verbergt het oprolmechanisme van de rolgordijnen, zodat jouw rolgordijn netjes is afgewerkt. Wat voor raamdecoratie je ook op wilt hangen in je woning: je vindt het bij Trisq.nl!

Verduisterend

De verduisterende rolgordijnen worden perfect op maat geleverd (ook in grote breedtes) en zijn vervolgens gemakkelijk te monteren. Het is vaak zelfs mogelijk om je nieuwe gordijnen te monteren zonder hierbij schroeven te hoeven gebruiken, zodat je je kozijn niet hoeft te beschadigen! Daarnaast zijn de verduisterende rolgordijnen in een behoorlijk aantal kleuren te verkrijgen, zodat je altijd een kleur vindt die bij jouw wooninrichting past. Wil je toch nog graag lichtinval in de kamer? Kijk dan eens bij onze op maat gemaakte lichtdoorlatende rolgordijnen.

  • Gemakkelijke montage
  • Perfect op maat geleverd
  • Zeer hoge kwaliteit
  • Verduisterende werking
  • Onderlijst in stof verwerkt
  • 2 jaar garantie
  • Gratis thuisbezorgd

Afmetingen rolgordijnen verduisterend

De verduisterende rolgordijnen worden perfect op maat geleverd. De maten die je invoert zijn dus precies de maten waarin je je nieuwe gordijnen geleverd krijgt. Vervolgens kun je nog kiezen aan welke kant je wil dat de bedieningsketting hangt. Neem, voordat je bestelt, ook nog even een kijkje bij de tabel ‘Details’ op de productpagina’s zelf; hier staat nog handige informatie over bijvoorbeeld de stofbreedte.

Levering van verduisterende rolgordijnen

De levertijd van de verduisterende rolgordijnen is ca. 15 tot 20 werkdagen. Dit komt omdat het om maatwerk gaat en we dit graag zo perfect mogelijk afwerken voordat we het naar je opsturen. Het opsturen zelf kost je gelukkig niets, want dat doen we gratis. Daarnaast bieden we je ook nog 2 jaar garantie op onze producten.

De waardering van trisq.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.6/10 gebaseerd op 114 reviews.