Transparante gordijnen Hoogeveen

Heb je net een nieuwe woning gekocht in Hoogeveen of omstreken en ben je op zoek naar decoratieve en stijlvolle gordijnen? Wat dacht je van onze transparante gordijnen? Door de filtering van het licht creëer je een hele gezellige sfeer, terwijl je tegelijk meer privacy behaalt, omdat de inkijk wordt beperkt. Lees hieronder meer of bekijk ze direct in ons online assortiment!

Lees hier alles over transparante gordijnen >

De voordelen

Onze transparante gordijnen hebben veel voordelen. Zo zijn ze gemakkelijk op te hangen (helemaal in combinatie met onze gordijnstang sets) en verbeteren ze de akoestiek. Daarnaast wordt de inkijk beperkt en heb je dus extra privacy, terwijl het licht behouden en zelfs extra sfeervol wordt door de filtering. Tot slot zijn de transparante gordijnen erg decoratief en met de verschillende prints past er altijd eentje in jouw woning.

Korting bij sets!

Transparante gordijnen worden vaak per twee gekocht, omdat mensen nu eenmaal graag eentje links en eentje rechts hebben hangen. En eigenlijk is het dan heel irritant dat je twee keer dezelfde prijs moet betalen. Daarom geven wij je korting als je onze gordijnen als set van twee koopt! Dit kan je tot wel 20% van het aankoopbedrag schelen!

Transparante gordijnen Hoogeveen

Gordijnstang sets

Wil je je nieuwe transparante gordijnen op een stijlvolle manier op kunnen hangen? Kijk dan ook eens bij onze gordijnstang sets. Deze stangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kunnen zowel aan het plafond als aan de muur worden gemonteerd. Daarnaast zijn er veel eindstukken beschikbaar, waardoor de gordijnstang altijd aan kan sluiten op jouw interieur.

Gratis verzending!

Niemand houdt ervan om verzendkosten te moeten betalen, dus we zullen dit ook niet van je vragen. Alle prijzen die je in de webshop ziet staan zijn de prijzen die je uiteindelijk moet betalen. De Btw zit er al bij in berekend en de verzendkosten laten we compleet achterwege. Zo kunnen we al onze producten gratis verzenden; ook naar Hoogeveen!

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze transparante gordijnen? Of misschien over de andere gordijnen in ons assortiment? Of over de gordijnstangen of andere onderdelen? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je met alle plezier verder!

Trisq.nl – Transparante gordijnen Hoogeveen – Raamdecoratie – Vitrage – Lichtdoorlatend