Verduisterende gordijnen om heerlijk uit te slapen

Verduisterende gordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer. Word jij wakker op het moment dat de eerste zonnestraal jouw kamer binnen schijnt? De verduisterende gordijnen van Trisq.nl zorgen ervoor dat het donker wordt en licht nauwelijks meer je slaapkamer binnenkomt. Hierdoor geniet je van een betere nachtrust en kun je ‘s ochtends nog iets langer doorslapen. In ons assortiment vind je een ruim aanbod aan gordijnen in verschillende varianten en kleuren.

Maak de slaapkamer donker

Veel mensen willen dat het in de slaapkamer donkerder is dan in bijvoorbeeld de woonkamer en keuken. Logisch natuurlijk, want bij veel licht is het lastig om in slaap te vallen. Het kiezen van de juiste raamdecoratie helpt je om sneller in slaap te vallen. Daarnaast worden deze gordijnen ook vaak gebruikt in presentatieruimtes. Een verduisterend gordijn van Trisq.nl is gemaakt van een verduisterende stof, waardoor daglicht wordt buitengesloten. Geen enkel licht komt door de stof en het zorgt bovendien voor een betere isolatie en een goede akoestiek. Wil jij je slaapkamer donker hebben? Kies dan voor een van onze verduisterende gordijnen!

Het assortiment verduisterende gordijnen

Bij Trisq.nl maken we onderscheid tussen twee verschillende soorten verduisterende raamdecoratie. In ons assortiment vind je verduisterende rolgordijnen, maar kun je ook kiezen voor verduisterende enkele plissé gordijnen en verduisterende duo plissé gordijnen. Benieuwd welke verduisteringsgordijnen het beste bij jouw raam passen? Neem dan vrijblijvend contact op. We gaan dan samen met je op zoek naar de raamdecoratie die het beste bij jouw raam past. Voor iedereen is wel een geschikte oplossing te vinden.

Verduisterende rolgordijnen

Rolgordijnen zijn een elegante oplossing om je interieur een prachtige uitstraling te geven. Wil je de ramen van je slaapkamer een speelse uitstraling geven? Dan raden we je aan om te kiezen voor een van onze verduisterende rolgordijnen. Deze hebben een prachtige uitstraling en zijn ideaal om zelf de mate van privacy en lichtinval te bepalen. Bij het ophalen van het gordijn wordt deze netjes opgerold. In het assortiment kun je kiezen uit rolgordijnen met of zonder cassette. Kies je voor een model met cassette? Dan wordt het oprolmechanisme van het rolgordijn verborgen.

Bekijk alle verduisterende rolgordijnen

Verduisterende enkele plissé gordijnen

Met de enkele verduisterende plissé gordijnen kun je veel kanten op. De verduisterende stof van deze raamdecoratie zorgt voor een goede verduistering van de slaapkamer. Door het ruime aanbod aan kleuren vind je eenvoudig een model dat bij de inrichting van je slaapkamer past. De enkele plissé gordijnen zijn sfeervol én praktisch. Speel met de lichtinval en bepaal zelf de mate van privacy. Al onze verduisterende plissés zijn uitermate geschikt voor in de slaapkamer. Ze zijn eenvoudig te monteren en worden bovendien perfect op maat bij je thuis afgeleverd.

Bekijk alle verduisterende enkele plissé gordijnen

Verduisterende duo plissé gordijnen

De verduisterende duo plissé gordijnen bestaan in tegenstelling tot de enkele plissés uit duo plissés. Hierdoor krijgt dit gordijn zijn kenmerkende honingraatvorm. Dankzij de verduisterende stof zijn ook deze gordijnen ideaal om te gebruiken in de slaapkamer. De duo plissé gordijnen verduisterend zijn gemakkelijk te monteren en door de grote breedtes zeer geschikt voor grote ramen. Dankzij het uitgebreide aanbod vind je bij Trisq.nl altijd een gordijn dat perfect aansluiten op jouw wensen.

Bekijk alle verduisterende enkele plissé gordijnen

Heerlijk uitslapen met gordijnen van Trisq.nl

Wil je voortaan heerlijk uitslapen terwijl de zon opkomt? Of wil je graag wat meer privacy in huis? Met de verduisterende gordijnen kun je veel kanten op! Bij Trisq.nl vind je hoge kwaliteit gordijnen voor lage prijzen.

Meer weten?

Heb je nog vragen over de verduisterende gordijnen? Of heb je hulp nodig bij de keuze voor de juiste raamdecoratie voor in je slaapkamer? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je met al jouw vragen.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.