Vitrage Meppel

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om meer privacy te verkrijgen in je huis in Meppel of omstreken? Kijk dan eens bij de vitrage of lichtdoorlatende gordijnen van Trisq.nl! Hiermee behaal je meer privacy, zonder dat je hiermee minder licht in huis hebt. En we leveren ze ook nog eens helemaal gratis!

Bekijk hier al onze vitrages >

Prachtig lichtinval

Met vitrage zorg je heel eenvoudig voor minder inkijk en dus voor meer privacy, zonder dat je hiermee voor minder lichtinval zorgt. Vitrage filtert het licht namelijk op zo’n manier dat je een heel mooi egaal licht in je woning krijgt. Dit geeft een hele warme sfeer waar je jarenlang van kunt genieten!

Voordeel

Vitrage of lichtdoorlatende gordijnen heb je vaak twee van nodig. Daarom kun je alle vitrage van Trisq.nl bestellen als set van twee, waarmee je direct gebruikt maakt van een mooie korting! Koop je de vitrage als set van twee, dan geven we namelijk een korting die op kan lopen tot wel 20%!

lichtdoorlatende vitrage

Gemakkelijke montage

Onze vitrage of lichtdoorlatende gordijnen zijn al voorzien van zeilringen. Het enige dat je dus nog hoeft te doen is een gordijnroede monteren en dan kun je vervolgens hier je nieuwe vitrage aan hangen! Zo kun je direct van je nieuwe gordijnen genieten. Gemakkelijker kan haast niet!

Gratis geleverd!

We houden er niet van om je op onverwachte kosten te jagen. Daarom zijn alle prijzen die je in de webshop ziet ook de prijzen die je uiteindelijk moet betalen en leveren we al onze producten gratis bij je thuis. Zo weet je direct waar je aan toe bent!

    Trisq.nl

    Heb je vragen over ons assortiment aan vitrage of lichtdoorlatende gordijnen? Of misschien over de andere producten in ons assortiment? Of wil je graag wat advies inwinnen over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

    Trisq.nl – Vitrage Meppel – Lichtdoorlatende gordijnen – Raamdecoratie – Raambekleding