Vouwgordijnen Arnhem

Op zoek naar een makkelijke manier om jouw woning in Arnhem of omstreken te restylen? Wat dacht je van de vouwgordijnen van Trisq.nl? Hiermee behaal je eenvoudig een klassieke, moderne en toch warme sfeer in huis! Liever een natuurlijke sfeer? Daar hebben we bamboe vouwgordijnen voor. Kijk snel in ons assortiment!

Lees hier meer over vouwgordijnen >

Klassieke uitstraling

Met de vouwgordijnen van Trisq.nl behaal je op eenvoudige wijze een klassieke en elegante sfeer in huis. De gordijnen vouwen zichzelf namelijk heel netjes op wanneer ze omhoog of naar beneden bewogen worden, wat een heel ordelijk effect geeft. En hoewel dit effect behaald wordt hebben de vouwgordijnen ook nog een warme uitstraling.

Het gemak van rolgordijnen

Met vouwgordijnen haal je een heel andere sfeer in huis dan met rolgordijnen, terwijl je ze op dezelfde manier kunt bedienen. Je hebt dus alle gemakken van rolgordijnen (gemakkelijk bedieningsmechanisme en ophangsysteem, alle gewenste posities), maar dan met de prachtige uitstraling van vouwgordijnen.

vouwgordijnen Arnhem

Liever iets natuurlijker?

Vind je de vouwgordijnen wel iets voor jouw woninginrichting, maar ga je liever voor een wat natuurlijkere sfeer? Neem dan ook eens een kijkje bij onze bamboe vouwgordijnen. Deze gordijnen worden op dezelfde elegante en klassiek manier opgevouwen, maar zijn volledig gemaakt van milieuvriendelijk geproduceerd bamboe!

Gratis thuisbezorgd!

Alle prijzen die je bij ons in de webshop ziet staan zijn ook de prijzen die je uiteindelijk betaalt. Zo weet je direct waar je aan toe bent en dat vinden we wel zo netjes. Daarom betaal je bij Trisq.nl ook geen verzendkosten; al onze producten versturen we gratis door heel Europa!

 • Jaloezieën

  Jaloezieën

  Op zoek naar Jaloezieën? We overdrijven niet als we stellen dat de raamdecoratie bepalend is voor de uitstraling van een ruimte. Als jij bijvoorbeeld in de woonkamer van een ander huis komt, valt je oog [...]

 • gordijnen

  Gordijnen

  Ben jij op zoek naar nieuwe raamdecoratie voor in je huis? Gaat het hierbij om raamdecoratie voor in je huiskamer? Of voor raamdecoratie voor op je slaapkamer? Bij beide varianten [...]

 • Raamdecoratie

  Raamdecoratie

  Op zoek naar raamdecoratie? Bij het inrichten van je huis moet je altijd rekening met bepaalde factoren houden. Dat geldt niet alleen als je jouw huidige huis opnieuw aan het inrichten bent, maar ook als [...]

Trisq.nl

Heb je vragen over onze vouwgordijnen? Of misschien over een van onze overige producten? Of wil je graag wat advies inwinnen over de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem in alle gevallen gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Trisq.nl – Vouwgordijnen Arnhem – Klassieke gordijnen – Raamdecoratie specialist