Welke raamdecoratie past bij jouw woonstijl?

Wil je weten welke soort raamdecoratie het beste past bij jouw woonstijl? Basic, klassiek, industrieel of juist romantisch; ieder huis heeft zijn eigen woonstijl. En bij elke woonstijl past er weer andere soort raamdecoratie. In deze blog geven we advies over welke raamdecoratie het beste past bij jouw woonstijl!

  • Basis woonstijl
  • Klassieke woonstijl
  • Industriële woonstijl
  • Romantische woonstijl

Basic woonstijl

Een Basic woonstijl houdt in dat je interieur rust uitstraalt en het een tijdloos design heeft, echter kan zo’n interieur snel als ‘saai’ aanvoelen. Om dit te voorkomen kan er gebruik gemaakt worden van natuurlijke tinten en materialen voor de accessoires. De meest voorkomende kleuren zijn wit met hier en daar wat groen- of grijstinten.
Bij een Basic woonstijl interieur kun je het beste strakke rolgordijnen gebruiken in een natuurlijke kleur. De Trisq.nl Bamboe rolgordijnen, gemaakt van echt bamboe, zijn daarom perfect voor jouw basic woonstijl.

Raamdecoratie: de basis van je interieur

Klassieke woonstijl

Een klassieke woonstijl houdt in dat het interieur veelal donkere kleuren bevat zoals: bruin, oranje, zwarttinten en grijs. Het heeft een robuuste uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een moderne uitstraling om de perfecte balans te creëren in je interieur.
Geef je de voorkeur aan een klassieke woonstijl, dan kun je als raamdecoratie het beste kiezen voor: gordijnen, vouwgordijnen en rolgordijnen.
De vouw- en rolgordijnen van Trisq.nl zijn o.a. beschikbaar in natuurlijke kleuren. Wil je toch liever de klassieke sfeer behouden, kies dan voor Lichtdoorlatende gordijnen.

Industriële woonstijl

Een fenomeen dat steeds populairder wordt bij het decoreren van woningen is het gebruiken van industriële elementen. Denk hierbij aan kleuren zoals wit, grijs en zwart. Vaak worden deze hoofdkleuren aangevuld met legergroen en basalt. Deze woonstijl wordt gezien als ruig, stoer, tijdloos en is perfect om te combineren met een vleugje vintage.
Maar welke raamdecoratie past hier het beste bij? Wij adviseren je om een raamdecoratie te kiezen die zorgt voor een zogenoemde ‘vergrijsde lichtinval’. De Trisq.nl aluminium jaloezieën en plissé gordijnen zijn beide een perfecte match voor een industriële woonstijl!

Raamdecoratie: de basis van je interieur

Romantische woonstijl

Deze woonstijl staat compleet in het teken van elegantie. Overal vind je vrouwelijke en brocante elementen. De hoofdkleuren zijn vaak kleuren zoals: mintgroen, roze en parel. Ook vind je vaak patronen terug met bloemen.
Voor deze laatste woonstijl hoeft het niet al te moeilijk te zijn om de best bijpassende raamdecoratie te vinden. Eigenlijk is alles goed, zolang je maar het vrouwelijke en elegante van je interieur in gedachten houdt. Trisq.nl adviseert je daarom te gaan voor een rolgordijn, vouwgordijn of plissé gordijn.

Meer weten?

Zijn er voor jou nog onduidelijkheden of heb je hulp nodig bij de keuze voor je raamdecoratie? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je met al jouw vraagstukken.

Contact

Geef een antwoord

De waardering van trisq.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 246 reviews.